Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک سپه در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری امید با اشاره به عملکرد برتر بانک سپه در زمینه فعالیت های ارزی اظهار داشت: بانک سپه با رشد 81 درصدی منابع سپرده ای در دو سال گذشته و برخوردار از نقدینگی لازم بیش از 36 هزار بنگاه تولیدی در کشور را تامین مالی کرده است.

به گزارش عصرایران به نقل از روابط عمومی بانک سپه، وی با اشاره به شرایط قبل از تحریم ناعادلانه بانک در سال 1386، افزود: قبل از تحریم ها سهم بانک سپه از کل گشایش اعتبارات ارزی 7.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیارد دلار بود ولی از سال 1385 تا 1394 در دوران تحریم امکان انجام فعالیت ارزی از بانک سلب شد لیکن با توجه به اعتماد مردم به بانک سپه و تجربه متراکم و استحکام بانک، بحمدالله با رفع تحریم های ظالمانه، مجدداً فعالیت های ارزی بانک با قوت آغاز شد.



چقازردی به افتتاح ساختمان جدید شعبه پاریس و تجهیز و افزایش سرمایه این شعبه و بازگشت آن به فاز عملیاتی پس از تحریم ها اشاره کرد و افزود: با تدابیر اتخاذ شده ساختمانی در شان نظام بانکی و بانک سپه ابتیاع و افتتاح شد.

* برنامه بانک برای واگذاری دارایی های مازاد و شرکت های تابعه

چقازردی با اشاره به تکالیف و الزامات قانونی برای واگذاری شرکت سرمایه گذاری امید اظهار داشت: در اجرای دستور رئیس جمهور محترم و وزیر محترم امور اقتصاد و دارایی در خصوص واگذاری دارائی های مازاد و شرکت های تابعه، ان شاءالله در یک برنامه زمانی مشخص واگذاریها را انجام خواهیم داد.

وی با تشکر از زحمات دکتر عسکری مدیرعامل پیشین شرکت سرمایه گذاری امید گفت: دکتر عسکری یک مدیر حرفه ای سالم، با وجدان کاری و دارای پشتکار و درایت است، اثر وجودی وی در شرکت امید و بانک سپه، اثر خوب و ماندگار است و طی حدود 2 سال مدیریت در مجموعه بزرگ امید کارنامه خوبی از خود به جا گذاشته است.



رئیس هیئت مدیره بانک سپه مهندس ابراهیمی مدیرعامل جدید شرکت سرمایه گذاری امید را از مدیران با تجربه در بخش های اقتصادی و سرمایه گذاری معرفی کرد که اشراف خوبی به مجموعه شرکت های امید دارد.

* کفایت سرمایه بانک سپه طی دو سال اخیر به استاندارد جهانی نزدیک و به 10.5 درصد رسید

مدیرعامل آماری از عملکرد بانک در مقطع زمانی آذر 94 تا آذر 96 ارائه داد و گفت: مهمترین مساله برای یک بانک تاثیرگذار و توانمند بحث سرمایه است، سرمایه پایه بانک طی 2 سال 7.4 برابر رشد داشته و نسبت کفایت سرمایه بانک که قبل از تحریم ها 2 درصد بود به 10.5 درصد رسیده است.

چقازردی با اشاره به موضوع اضافه برداشت از منابع بانک مرکزی خاطر نشان کرد: آذر 1394 حساب بانک سپه نزد بانک مرکزی منفی بود، خوشبختانه در حال حاضر نه تنها حسابمان نزد بانک مرکزی مثبت است بلکه طی این دو سال همیشه در بازار بین بانکی در موقعیت وام دهی قرار داشته ایم.

* رشد 81 درصدی سپرده ها، پرداخت تسهیلات به 36 هزار بنگاه تولیدی

وی رشد 81 درصدی کل سپرده ها و سپرده های موثر بانک، رشد 42 درصدی تسهیلات اعطایی، پرداخت تسیهلات به 36 هزار بنگاه کوچک و متوسط اقتصادی کشور را از دیگر اقدامات بانک سپه برشمرد و تصریح کرد: در طرح ضربتی وام قرض الحسنه ازدواج از بانک سپه به عنوان یکی از بانک های برتر کشور تقدیر شد و درخصوص طرح رونق تولید جزء 4 بانک اول کشور در ارائه تسهیلات به واحدهای مولد هستیم.

رئیس هیئت مدیره، عاملیت بانک سپه در پروژه های عظیم و استراتژیک کشور نظیر ابر پروژه مهار و تنظیم آب های مرزی و پالایش گاز بید بلند، کاهش نسبت مطالبات غیر جاری به تسهیلات اعطایی و رشد 387 درصدی نقدینگی را از دیگر موفقیت ها و تاثیرگذاری بانک سپه در عرصه کلان اقتصادی کشور برشمرد.

وی در پایان تجهیز و بازسازی موزه بانک سپه را به عنوان اقدامی برای حفظ داشته های ارزشمند و معرفی تاریخ نخستین بانک ایرانی بسیار حائز اهمیت دانست و از حاضرین درمراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت امید دعوت کرد که از موزه بانک سپه بازدید کنند.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۰۶۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی دوست داشتند بابک زنجانی اعدام شود؟

به گزارش همشهری آنلاین، کیهان نوشت: تردید و تشکیک و تحریف درباره این پرونده، و تمرکز روی کاهش حکم وی از اعدام به بیست سال حبس بدون اشاره به اهمیت بازگشت اموال، رویکرد جدید رسانه‌های طیف مذکور به موفقیت قوه قضائیه در بازپس‌گیری اموال بیت‌المال است.

در این باره روزنامه زنجیره‌ای اعتماد در یادداشتی نوشت: «این پرونده با وضعی که داشته و همچنان دارد در طول تاریخ و در ذهن عمومی جامعه هیچگاه بایگانی نخواهد شد. جامعه چطور باید تناسب سیر این پرونده با نقطه پایان خوش آن برای بابک زنجانی را بپذیرد؟ آیا کسی که صدها میلیون دلار از منابع عمومی را برای چند سال در وضعیت معطل و نامعلومی نگه داشته باید محکومیتی کم و بیش در حد برخی فعالان مدنی و روزنامه‌نگاران و کنشگران داشته باشد؟ بحث اصلی درباره این پرونده و پرونده‌های مشابه دو مورد است. یکی بحث شفافیت پرونده و دیگری قیاس آن با پرونده‌های دیگر از حیث عدالت قضایی. اینکه پول‌های مورد بحث پس گرفته شده، جای تقدیر دارد اما این فقط کافی نیست.

اولا این پرونده در اوج عدم شفافیت و با حجم وسیعی از ابهامات و سؤالات بی‌پاسخ رسیدگی شد و به این نقطه رسید. نکته دوم خود فرآیند رسیدگی بود که کاملا غیرشفاف طی شد. مقامات قضایی در تمام این‌ سال‌ها مواردی مثل لو رفتن مبادی دور زدن تحریم و امثالهم را به عنوان دلیل رسیدگی غیرعلنی پرونده بابک زنجانی اعلام می‌کردند. الان بعد از یازده سال و با تغییرات گسترده در روش‌های دور زدن تحریم آیا وقت آن نرسیده که این پرونده و مجموع اقدامات بابک زنجانی شفاف برای مردم توضیح داده شود؟ سؤال دیگر این است که اگر ما همچنان به همان روش داریم تحریم را دور می‌زنیم پس چه ضمانتی برای عدم تولید مجدد امثال بابک زنجانی هست؟

عدم شفافیت و ابهامات این پرونده طوری بود که در دولت آقای روحانی بارها صدای مقامات خود دولت را درآورد. بارها آقای زنگنه وزیر سابق نفت فریاد زد که افرادی در پی تبرئه کردن و نجات دادن بابک زنجانی هستند. سرنوشت فعلی پرونده با احتساب فرآیند غیرشفافی که همچنان ادامه دارد حتما مهر تاییدی بر سخنان امثال وزیر سابق نفت خواهد بود.

این مسئله وقتی بغرنج‌تر می‌شود که پرونده‌هایی از این دست از حیث عدالت قضایی مورد داوری افکار عمومی قرار می‌گیرند. به این معنا که جامعه سرانجام آنها را با سرانجام پرونده‌های دیگری نظیر منتقدان سیاسی یا برخی کنشگران مدنی مقایسه می‌کند. مثلا چطور فعالان محیط زیست با اتهاماتی که هیچ‌گاه شفاف نشد و در شرایطی که وزارت اطلاعات تاکید داشت آنها مجرم نیستند باید ۷ سال در زندان باشند و بابک زنجانی با آن همه منابع مالی عظیمی که معطل کرده بود ۱۲-۱۰ سال؟ چطور یک فرد به خاطر بستن خیابان و درگیری با یک فرد بسیجی ظرف ۷۵ روز محاکمه و اعدام می‌شود، اما برای امثال بابک زنجانی موضوع متفاوت است؟»

درباره این شبهه‌افکنی باید گفت: اولا مدعیان اصلاحات و نشریات زنجیره‌ای همسو دوست داشتند زنجانی اعدام شود و پول‌ها برنگردد تا بتوانند به فریب افکار عمومی و منفی‌بافی و سیاه‌نمایی ادامه دهند. اما حالا که قوه قضائیه و دستگاه‌های اطلاعاتی توانسته‌اند با تحت فشار گذاشتن فرد متخلف، اموال را به بیت‌المال برگردانند، سیاست‌بازان شاکی شده‌اند.

ثانیا قوه قضائیه درباره این پرونده دو راه بیشتر نداشت:

۱- زنجانی را اعدام کند، اما اموال بیت‌المال به کشور برنگردد.

۲- اعدام وی را به شرط همکاری وی برای بازگرداندن اموال، به حبس ۲۰ ساله تبدیل کند. در نقطه مقابل، محافل سیاست‌باز دوست داشتند زنجانی اعدام شود و پول‌ها برنگردد. در این زمینه قوه قضائیه گزارش داده است: «اردیبهشت۱۴۰۲ با ابلاغ رئیس قوه قضائیه، فرصتی با بازه زمانی مشخص به محکوم‌علیه داده شد تا تکلیف بازگرداندن بدهی‌ها را مشخص کند. با تعامل دستگاه قضائی و سازمان اطلاعات سپاه، اموال بابک زنجانی با همکاری خودش در خارج شناسایی شده و مجموعه‌ای از راهکارهای اطلاعاتی و حقوقی برای بازگرداندن اموال در دستور کار قرار گرفت. محموله‌ای معادل بدهی‌های ارزی وی در بهمن ۱۴۰۲، طی چند مرحله وارد کشور شده و در اختیار بانک مرکزی قرار گرفت که ارزش آن با احتساب اموال مصادره شده قبلی، بیش از بدهی‌های وی می‌باشد.»

ثالثا بابک زنجانی چنان که در گفت‌وگوی کاملا تبلیغاتی با نشریه کارگزارانی آسمان (به سردبیری محمد قوچانی) در تاریخ ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ (چهار ماه قبل از بازداشت وی) عنوان کرده، رشد خود را مدیون دوره سربازی خود در بانک مرکزی (دولت مرحوم هاشمی/ مدیریت مرحوم نوربخش بر بانک مرکزی) است به عنوان سرباز به بانک مرکزی رفت و منشی دفتر و راننده، آقای نوربخش شد و سپس در زمره ۴- ۵ نفری قرار گرفت که نوربخش انتخاب کرده بود و برای کنترل بازار به آنها دلار می‌داد تا در بازار پخش کنند. به گفته بابک زنجانی: «اولین روز ۱۷ میلیون دلار ارز در بازار توزیع کردم و اولین کارمزد من هم ۱۷ میلیون تومان بود] ۱۷میلیون تومان کارمزد در یک روز به نرخ سه دهه قبل!![ با آن پول هم یک دفتر در میرداماد (خیابانی که بانک مرکزی نیز همان جاست) خریدم. هر روز دلار می‌گرفتم و در بازار می‌فروختم.»

رابعا جریان غربگرا اصرار دارد کشور را در جنگ اقتصادی به جای دور زدن تحریم‌ها، تسلیم غرب کند؛ چنانکه با برجام شروع کرد و مطابق دیکته غرب در تدارک برجام دو و سه برای واگذاری برنامه نظامی و اقتدار منطقه‌ای- سپس واگذاری یا تعطیلی بخش عمده‌ای از توانمندی‌های هسته‌ای- بود. در این مسیر نه‌تنها تحریم‌ها لغو نشد بلکه دو برابر هم شد و در اثر بی‌کفایتی‌های هشت ساله دولت وقت، چند هزار کارخانه تعطیل شدند، معدل هشت‌ساله رشد اقتصادی به صفر درصد نزدیک شد، فروش نفت به زیر سیصد هزار بشکه کاهش یافت و تورم به رکورد ۶۰ درصد رسید. در عین حال فسادهای بزرگی مانند فساد ۱۴ هزار میلیاردی صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه، نیشکر هفت‌تپه، ماشین‌سازی تبریز، هپکو اراک، آلومینیوم المهدی، پالایشگاه اراک، مفاسد حسین فریدون و رئیس خصوصی‌سازی و داماد و دختر دو وزیر صمت، رؤسای سایپا و ایران خودرو، حیف و میل ده‌ها هزار میلیارد تومان تسهیلات ویژه بانکی و محرومیت تولیدکنندگان واقعی از حمایت‌های بانکی دولت، واگذاری رانتی ده‌ها میلیارد دلار از ذخائر ارزی به قیمت ۴۲۰۰ تومان، و.. در همان دولت رخ داد.

کد خبر 850260 منبع: کیهان برچسب‌ها خبر ویژه بابک زنجانی فساد

دیگر خبرها

  • جذب ۵۴۰ میلیون دلار سرمایه ارزی در استان هرمزگان
  • اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در حوزه تولید در سال گذشته
  • تبعات سیاست ارزی غلط بانک مرکزی/ از «تنبیه صادرکنندگان» تا «کاهش توانمندی کشور در رقابت‌پذیری در بازار‌های صادراتی»
  • راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود
  • چه کسانی دوست داشتند بابک زنجانی اعدام شود؟
  • توقیف ۱۳ میلیون دلار دارایی دو بانک غربی در روسیه
  • آمار هولناک از فوت بیماران ایرانی به دلیل نبود داروهایشان!
  • شرکت مشاور سرمایه گذاری ترنج چقدر زیان ساخت؟
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • نمایشگاه کتاب تهران متعلق به جریان فرهنگ و ادب کشور است