Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - در ديدار مديرعامل و اعضاي هيئت‌مديره با نمايندگان کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي از عملکرد مطلوب بانک سپه و اقدامات اثرگذار بانک در عرصه ملي و استاني قدرداني شد.
به گزارش خبرگزاري آريا، محمدکاظم چقازردي در اين ديدار که به ميزباني بانک سپه برگزار شد، ضمن ارائه گزارش جامعي از عملکرد بانک سپه در حوزه‌هاي مختلف گفت: اصلي‌ترين چالش فعلي نظام بانکي کشور عدم توازن در منابع و مصارف ، عدم توازن در درآمد و هزينه و مشکلات نقدينگي است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


* حضور اثرگذار بانک در عرصه بانکداري کشور
مديرعامل با اشاره به اقدامات اثرگذار بانک در عرصه ملي براي حمايت از توليد و اشتغال اظهار داشت: بانک سپه در اکثر شاخص‌هاي عمومي که ملاک ارزيابي نظام بانکي است، رتبه برتر را دارد و در طول 4 سال گذشته با حضور فعال در بازار بين‌بانکي نقدينگي موردنياز برخي از بانک‌ها را تأمين نموده است.
وي افزود: عامليت اجراي ابر پروژه مهار آب‌هاي مرزي توسط بانک سپه صورت گرفته و از محل منابع صندوق توسعه بيش از 150 پروژه وزارت نيرو و جهاد کشاورزي براي مديريت آب‌هاي مرزي به پروژه‌هاي مربوط اختصاص‌يافته است. به‌علاوه بيش از 12 ميليارد دلار قرارداد ارزي براي اجراي پروژه‌هاي ملي و استاني با صندوق توسعه قرارداد منعقد و بسياري از پروژه‌ها اجرايي شده است.
رئيس هيئت‌مديره خاطرنشان کرد: بانک سپه ازنظر توازن در منابع و مصارف در موقعيت مناسبي قرار دارد و در حال حاضر، رشد منابع بانک در طول چهار سال اخير بالاي 33 درصد و فراتر از نرخ رشد نقدينگي است؛ درنتيجه بانک توانسته سهم بازار خود را با رعايت نرخ‌هاي بانک مرکزي افزايش دهد.
* بانک سپه جزو بانک‌هاي برتر در حمايت از واحدهاي کوچک و متوسط است
چقازردي با اشاره به اقدامات مؤثر بانک در طرح رونق توليد گفت: در طرح رونق توليد با توجه به سايز بانک، رتبه برتر را در کشور داريم و بانک سپه در حمايت از واحدهاي کوچک و متوسط پيشرو است و بارها مقامات ملي و استاني از اين موضوع قدرداني کرده‌اند.
مديرعامل از هدف‌گذاري منابع بالاي 100 هزار ميليارد تومان در سال جاري خبر داد و تصريح کرد: ان شاالله در سال جاري با تلاش همکاران منابع بانک از 100 هزار ميليارد تومان عبور خواهد کرد و توان مالي بانک براي تأمين مالي پروژه‌ها حفظ و ارتقا مي‌يابد.
* برنامه براي واگذاري سهام بانک در شرکت سرمايه‌گذاري اميد داريم
رئيس هيئت‌مديره به اهميت نقش شرکت سرمايه‌گذاري اميد در توليد و اشتغال کشور اشاره کرد و افزود: بانک سپه در سال 1380 مجموعه سرمايه‌گذاري‌هاي انجام‌شده در قالب مشارکت حقوقي را به يک شرکت مستقل تبديل کرد و پس از اخذ مجوز از بانک مرکزي، آن را با سرمايه 65 ميليارد تومان به ثبت رسانيد. اين شرکت در حال حاضر هلدينگ بزرگي است که در بخش‌هاي مهمي همچون: گل گهر، چادرملو و همچنين فعاليت‌هاي نيروگاهي فولاد ، نفت ، پتروشيمي ، سيمان و معادن سرمايه‌گذاري و مشارکت کرده است.
چقازردي سهم بانک سپه از شرکت اميد را 70.5 درصد اعلام کرد و ارزش پرتفوي روز سرمايه‌گذاري اميد را قابل‌توجه دانست و اظهار داشت: هدف اصلي بانک سپه از ايجاد شرکت سرمايه‌گذاري اميد، بنگاه‌داري نبوده، بلکه کمک به رشد و توسعه اقتصادي و سرمايه‌گذاري در پروژه‌هاي کلان و استراتژيک ملي بوده؛ لذا سود حاصل از فعاليت‌هاي اين شرکت مجدداً در پروژه‌ها و بخش‌هاي مولد اقتصادي سرمايه‌گذاري شده است.
وي اضافه کرد: در حال حاضر به‌منظور اجراي تکاليف قانوني و پيرو تأکيدات مسئولين محترم برنامه واگذاري سهام بانک در شرکت سرمايه‌گذاري اميد به تصويب هيئت‌مديره بانک رسيده است و با توجه به شرايط بازار، عرضه خواهد شد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۰۶۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روز گذشته نشست مشترک اعضای کمیسیون اقتصادی با حضور معاون اول رئیس جمهور، معاون حقوقی و پارلمانی رئیس جمهور و رئیس کل بانک‌مرکزی برگزار شد؛ هدف از برگزاری این نشست بررسی وضعیت سیاست های ارزی دولت سیزدهم در مجموعه بخش های اقتصادی کشور بود.

آنگونه که ایسنا روایت کرده، در این نشست اعضای کمیسیون اقتصادی، بانک مرکزی، مخبر معاون اول رئیس جمهور و حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور حضور داشتند و در مورد شرایط اقتصادی کشور و پیامدهای مرتبط با انتقال سیاست های ارزی در طول ۲ سال اخیر به بیان نکاتی پرداختند. همچنین ضمن‌ بررسی شاخص های مثبت همانند نرخ رشد و نرخ تورم و نقدینگی به اهم مشکلات مربوط به سیاست ها اشاره کردند.

در این نشست وضعیت تراز تجاری، افزایش نرخ تورم کالاهای اساسی و غیر اساسی، قاچاق، وضعیت تولید کالاهای اساسی در داخل کشور و شاخص سرانه مصرف واردات کالاهای اساسی مطرح شد.

همچنین در این جلسه، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجموعه بسته پیشنهادی کمیسیون را به معاون اول رئیس جمهور تقدیم و بیان کرد که ما آماده همکاری در جهت بهبود شرایط اقتصادی در کشور هستیم.

فرزین رئیس کل بانک مرکزی نیز در این جلسه توضیحات مربوط با شاخص های کلان اقتصادی و اثرات مثبت آن در اقتصاد کشور را توضیح داد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از توافقات خوب این کمیسیون با معاون اول رئیس جمهور برای اصلاح سیاست‌های ارزی جهت ارتقای توانمندی اقتصادی کشور خبر داد و گفت: ما آماده همکاری در جهت بهبود شرایط اقتصادی در کشور هستیم.

پیش از این، پورابراهیمی در نامه ای به رئیس جمهور ضمن تببین مشکلات در رابطه با پیامدهای ارزی دولت در سیاست های ارزی بانک مرکزی، پیشنهاداتی را مطرح کرده بود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904206

دیگر خبرها

  • تمدید مصوبه کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی
  • تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • توافق کمیسیون اقتصادی مجلس با «مخبر» برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • عملکرد مطلوب صنعت گاز در عملیات برگشت‌پذیری زیرساخت و مدیریت بحران رسانه در حمله تروریستی
  • تضارب آراء در سیاست‌های ارزی طبیعی است
  • جزئیات جلسه ارزی کمیسیون اقتصادی مجلس با مخبر
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است